VÄLKOMMEN TILL

AFFÄRSGYMNASIET I SUNDSVALL

Föranmäl dig till öppet hus

Fyll gärna i vår föranmälan om du är planerar att besöka oss på öppet hus. Då kan vi beräkna antalet besökare i förväg och göra anpassningar utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Föranmälan är inte bindande. Varmt välkommen!  

Sundsvall

Föranmälan Öppet Hus - Välj datum:

Är du intresserad av ett särskilt program? (valfritt)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost

Telefon (obligatoriskt)

Kommande evenemang

ons 21

Öppet Hus den 21/10 2020

21 oktober kl 17:00 - 19:00
nov 18

Öppet Hus den 18/11 2020

18 november kl 17:00 - 19:00
dec 12

Öppet Hus den 12/12 2020

12 december kl 11:00 - 13:00
jan 27

Öppet Hus den 27/1 2021

27 januari, 2021 kl 17:00 - 19:00
apr 21

Öppet Hus den 21/4 2021

21 april, 2021 kl 17:00 - 19:00

Hos oss kan du läsa:

Ekonomiprogrammet

Business
Program

Ser du dig själv som framtidens affärsman eller affärskvinna? Vill du bli diplomerad gymnasieekonom? Är du kreativ och vill skapa reklam, eller är kanske advokat ditt drömyrke?

Läs mer

<

Handels- och administrationsprogrammet

Commerce
Program

Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill du ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga?

Läs mer

Samhällsvetenskapsprogrammet

Communication
Program

Har du ett intresse för kommunikation? Vill du lära dig mer om psykologi? Eller känner du för att göra skillnad i samhället?

Läs mer

Naturvetenskapsprogrammet

Management
Program

Siktar du högt? Vill du ha en bred naturvetenskaplig grund samtidigt som du får en ledarskapsutbildning i samarbete med näringslivet? Har du entreprenörskapsandan inom dig?

Läs mer

Hos oss får du följande mervärden:

TBS
Hockeygymnasium

I samarbete med Sundsvall hockey erbjuder vår skola hockey som tillval. Du kan alltså välja denna profil oavsett vilket av våra fyra program du vill läsa på Thoren Business School Sundsvall.

TSA

Drömmer du om en elitsatsning? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Business School hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar samtidigt som du får en förstklassig utbildning. Klicka här för att läsa mer.

Ung
Företagsamhet

Hos oss får du tillsammans med dina kompisar starta upp ett helt eget UF-företag som kan fortsätta som ett riktigt företag efter gymnasiet.

”Det bästa med Thoren Business School är att det är en liten skola så att det blir bättre sammanhållning. Både mellan elever och lärare men även mellan elever och elever. Det känns som att varje lärare ser oss elever.”

ERICA LAGHED, COMMUNICATION PROGRAM

”Miljön på skolan är det bästa. Jag sitter ofta kvar efter skoltid och pluggar eftersom det är en trevlig miljö och det går lättare att plugga då.”

FELIX GEMEINHARDT, COMMUNICATION PROGRAM

Bilder från vår skola:

Kontakt och adressuppgifter

KONTAKTA SKOLAN: 060-701 81 22, Storgatan 25, 852 30 Sundsvall, sundsvall(at)affarsgymnasiet.se

VID FRÅGOR OM GYMNASIEVALET: 010-33 10 100, info(at)affarsgymnasiet.se

FRÅNVAROANMÄLAN: Sker endast via Progress.

KLICKA HÄR FÖR SAMTLIGA KONTAKTUPPGIFTER

Allt du behöver veta om Thoren Business School Sundsvall

Elev för en dag

Går du i nian och är intresserad av att gå gymnasiet på Thoren Business School? Du har möjlighet att vara Elev för en dag hos oss och testa på gymnasiet redan nu! Läs mer här.

Räcker mina betyg för att komma in?

Intagningspoängen varierar från år till år, så det du kan göra är att kontakta din lokala gymnasieantagning, alternativt skolans rektor för att ta reda på vad intagningspoängen var föregående år.

Kan jag söka till er skola om jag bor i en annan kommun?

Ta kontakt med studievägledaren på den skola du går på så kan de hjälpa dig med din ansökan. Nödvändig information för att ansöka till vår skola: Skolenhetsnamn: Thoren Business School Sundsvall
Skolenhetskod: 59942080.

Är kurserna på programmen svåra?

Det sker en skillnad i svårighetsgrad när man går från högstadiet till gymnasiet. Emellertid arbetar skolan med individuellt anpassade studie- och utvecklingsplaner för att det ska bli enklare för eleverna att sätta upp mål efter sina personliga mål och förutsättningar.

Hur ansöker jag till er skola?

Du ansöker via din lokala gymnasieantagning. Klicka här för att komma till Sundsvalls gymnasieantagning. Du kan även kontakta skolans rektor för vägledning och mer detaljerade frågor.

Har ni några lediga platser kvar på utbildningen?

Kontakta skolans rektor för att ta reda på om det finns lediga platser på den utbildning som du är intresserad av.

Blir jag behörig till högskolan efter utbildningen?

Skolans utbildningar är studieförberedande vilket innebär att du, med godkända betyg efter avklarade gymnasiestudier, har behörighet att söka in till majoriteten av de program som erbjuds på universitet eller högskola.

Läsårstider

VT-18 Höstlov: vecka 44 Julavslutning: 20/12 HT-19 Skolstart: 8/1 Sportlov: vecka 10 Påsklov: vecka 17 Skolavslutning: 13/6 Student: 13/6