Vinnare i workshop på TBS Gävle

[ingress]Grattis till vinnarna i workshop Parfymen! Alexandra Sjögren och Sara Sjöström Göransson – ni är värda en biokväll![/ingress]

På Affärsgymnasiet arbetar vi ofta med case, alltså uppdrag från företag. Sådana uppgifter förbereder dig för framtiden – på riktigt! På vår workshop arbetade vi med ett uppdrag som liknar de case skolans elever ofta arbetar med. Uppdraget från företaget Aroma var att ta fram ett förslag på en ny vinterdoft för målgruppen ungdomar 14-18 år. Efter ett par timmars arbete med doftprover, namnförslag och förpackning presenterades förslagen inför juryn bestående av TBS-elever och lärare. Valet av vinnare var inte lätt då flera grupper gjort ett kreativt och genomtänkt förslag. Till sist enades juryn om det vinnande förslaget Just take me away with you.

Motivering: Doften av kaffe, vanilj, nejlika och kanel förmedlar den mysiga känslan av att dricka en varm dryck ute en vinterkväll.. Namnet kombinerat med förpackningens design är en rolig lek med ord och form välkänd för oss alla.