Vilma på Thoren Business School Helsingborg tipsar

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bok att läsa. Som tur är vill våra elever på Thoren Business School Malmö gärna dela med sig av sina boktips. Vi träffade Vilma och frågade vilken bok hon vill rekommendera.

Berätta lite om dig själv.
– Jag heter Vilma Fredriksson och läser andra året på Communication Program på TBS Helsingborg. När jag inte går i skolan jobbar jag, tar körkort och tränar. Än så länge vet jag inte vad jag ska bli när jag blir stor man jag kan se mig själv som politiker när jag är i medelåldern.

Vad är ditt boktips och vad handlar den om?
– Flyga Drake med Khaled Hossein. Den handlar om en pojke som lever under krig i Afghanistan och hans liv.

Vad är det bästa med boken?
– Det bästa är att man får en inblick och förståelse i en annan kultur.

Favoritställe att läsa boken på?
– Hemma innan man ska sova.

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!