Veckans boktips från Thoren Business School Örebro

Olivia Angermayer boktips.jpgMitt namn är Olivia Angermayer och jag går i Business Program på Thoren Business School Örebro. Jag gillar politik och att träna på gym. I framtiden skulle jag vilja bli kommunalråd eller varför inte statsminister!

Mitt boktips är ”Harry Potter och Dödsrelikerna”. Det är den sista boken i serien om Harry Potter och jag tycker även det är en av de bästa. Harry Potter-böckerna handlar om en liten kille som tror att han är en vanlig människa fram tills han får reda på att han är en trollkarl. Sedan får man följa honom under hans skolgång på trollkarlsskolan Hogwarts och hans resa inom trollkarlsvärlden.
Bästa stället att läsa böckerna på är hemma i soffan.

 

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!