Våra favoriter på Ztory

På Thoren Business School vill vi hitta olika sätt att öka våra elevers läslust. Därför erbjuder nu alla våra skolor Ztory.com som ger eleverna tillgång till nyheter och tidskrifter direkt i deras mobiler, läsplattor och datorer.
Vi träffade några elever och frågade hur de använder sig av Ztory.

Wilma Brogren gillar Illustrerad Vetenskap. Hon använder tidningen både som källa till skolarbeten och som ett tidsfördriv. Innehållet väcker ofta intressanta tankar kring ämnen som intresserar henne. Som student på Management Program känns det självklart viktigt att hålla sig uppdaterad kring den senaste forskningen inom naturvetenskapliga ämnen.

Gabriella Malki och Izabella Badr som läser på Business Program läser tidskrifter som handlar om mode och skvaller. På Ztory finns ett brett utbud av tidskrifter som ger tillfälle till att uppdatera sig kring kändisarnas liv, samtidigt som de kan läsa om de senaste trenderna.

Förhoppningen är att ännu fler elever kommer göra Ztory och dess tjänster som en naturlig del i skolvardagen. Både som en resurs i arbetet och som en källa till avslappning och underhållning.