VALAKUT för TBS Uppsala

[ingress]Nu när gymnasievalet närmar sig slutet vill vi ge dig och dina föräldrar möjlighet att ställa era sista viktiga fågor till oss. Ta chansen att besöka oss för att se vad Affärsgymnasiet har att erbjuda och om vi är rätt val för just dig.[/ingress]

Välkommen på VALAKUT på Thoren Business School Uppsala.
Stora torget 7, tisdag 28 februari kl. 16-19.

Du får personlig rådgivning och svar på dina frågor inför gymnasievalet. Våra skolinformatörer finns på plats och berättar om vår skola och våra program.

VALAKUT per telefon och mail 28-29 februari kl. 18-21
Om du inte har möjlighet att besöka oss på plats är du och dina föräldrar välkomna att ringa eller maila och ställa frågor!

Kontakta oss på:
susan.gallone@tbschool.se eller 070-550 79 52.

Varmt välkomna till Thoren Business School – skolan där näringslivssamarbeten, praktik och UF-företagande är en självklar del av gymnasietiden. Vi ger dig de bästa förutsättningarna – vare sig du vill starta eget företag, arbeta eller plugga vidare.