Vad läser du helst på Ztory?

På Thoren Business School vill vi hitta olika sätt att öka våra elevers läslust. Därför erbjuder nu alla våra skolor Ztory.com som ger eleverna tillgång till nyheter och tidskrifter direkt i deras mobiler, läsplattor och datorer.
Vi träffade några elever och frågade hur de använder sig av Ztory.

Hibatulla Al-Kaisy
”Jag tycker om att läsa olika typer av speltidningar. Då kan man se vilka nya tv-spel som har kommit ut samt hur olika personer recenserat spelen. Jag har även bläddrat lite i tidningar om mat och livstil.”

Eila Lilja
”Jag har läst mycket nyheter, främst i Sydsvenskan. Bortsett från det har jag läst inspirationstidningar om mat. Jag har även använt mig utav Ztory i skolarbete.”

Erica Cindric
”Jag gillar att läsa om hälsa. Där kan man läsa om allt från sport till kost och få tips och råd. Jag har också läst lite fotomagasin.”