Unik chans för eleverna på Thoren Business School

D7H_4648

[ingress]Till våren startar mentorsprogrammet i gång för eleverna på Thoren Business School i Malmö och Helsingborg. En unik chans för dem att knyta kontakter i näringslivet.[/ingress]

I höstas fick Göran Hedström, affärsområdeschef på ThorenGruppen, i uppdrag att ytterligare stärka Thoren Business Schools profil som Affärsgymnasium. Han träffade då bland andra Charlotte Drené, näringslivssamordnare och APL-ansvarig på TBS i Malmö som kom med idéen om ett mentorsprogram.

Jag hoppas att det blir en personlig utveckling för eleverna, säger Göran.

Mentorsprogrammet är ett samarbete med Executive Foundation Lund, EFL som bland annat hjälper till med att ta fram mentorer.

För eleverna så hoppas jag att de inser vilken enorm chans de har. De kommer vara strået vassare än andra när de tar studenten.

Michelle Barkijevic läser andra året på Managementprogrammet och kommer söka till mentorsprogrammet.

Det är en jättebra chans. Det är viktigt för mig att få veta vad som krävs för att nå mina mål.

Filip Juhlin läser andra året på Businessprogrammet och kommer även han att söka.

Det verkar spännande, jag kommer absolut att söka.

D7H_4645