UF-mässa örebro

[ingress]Det har varit UF-mässa i Örebro där många UF-företag från Thoren Business School var med. [/ingress]

Skolan och Ung Företagsamhet i Örebro län ordnade en UF-mässa i samband med Hindersmässan, en traditionell mässa i Örebro med en flera hundra år lång historia. UF-mässan hölls i Thoren Business Schools matsal som ligger vid Örebros största shoppinggata. Ungefär 40 UF-företag från länet var med och ungefär hälften kom från TBS. Trots konkurrensen från Hindersmässan gick försäljningen bra och eleverna fick många nyttiga erfarenheter inför den stora UF-mässan som ska hållas i mars.

Två TBS-elever vann i tävlingar för UF-företagare. Malak Kadra vann Bästa skyltning och Markus Andersson blev Bästa säljare. Mässan blev en succé och kommer att genomföras nästa år också.