UF-företag från TBS Karlstad prisbelönas

[ingress]Ung företagsamhet i Värmland anordnar årligen olika tävlingar för ungdomar som driver egna företag. Elever från Thoren Business School Karlstad vann första och andra priset för bästa logotyp.[/ingress]

Juryn bestod av PR byrån Ord&Bild och utsåg företaget ROS smyckesdesign till vinnare. Hanna Olsson, Ida Röjdahl och Rebecca Ståhl som driver företaget vann 1500 kr med motiveringen: ”Stilrent och modernt. Välgjort och funktionellt. Med tydliga kopplingar till både verksamheten och grundarna.” Företaget kommer dessutom att få delta i SM i UF-företagande på Stockholmsmässan i Älvsjö som pågår 6-7 maj 2013.

Andra priset på 500 kr gick till Felicia Sköld och Emma Lindström som driver företaget Bra ung mat. Företaget ska ta fram en kokbok som riktar sig mot studenter och innehåller nyttiga och enkla recept.

Stort grattis tjejer!