Två företagsamma TBS-elever besöker Stora styrelsedagen

bannerumea

TBS Umeå. Förstaårseleverna Carolina och Alicia är inbjudna till den stora styrelsedagen som äger rum den 5 februari på Rådhuset i Umeå.

Det kommer att bli otroligt lärorikt och spännande för tjejerna att träffa framgångsrika personer med ledande roller från hela Sverige. Till exempel kommer tv-kändisen och koncern VD för Gekås AB (Ullared) Boris Lennerhov att vara på plats för att både delta och föreläsa om sin succéhistoria.

Tjejerna tycker att det ska bli spännande och hoppas få ut mycket av upplevelsen. En bonus är att de kan inspireras av superentreprenören Monica Lindstedt som bland annat är ordförande för Hemfrid och kom på idén om en gratistidning, Metro. Till Carolina och Alice säger vi lycka till och väntar förväntansfullt på att höra hur det går.