Två elever från TBS Stockholm berättar om skolan

[ingress]My Elfstrand och Julia Lindbom går första året på Business Program och har fullt upp med vänner och plugg. De är medvetna och självsäkra tjejer med stora framtidsdrömmar.[/ingress]

 

 

Varför valde ni Thoren Business School?

My: Jag bestämde mig redan i åttan och jag tittade inte på andra gymnasieskolor. Den här skolan ger många möjligheter!

Julia: Jag hörde talas om den här skolan på Facebook och blev jätteintresserad. Den såg fett bra ut.

Hur skulle ni beskriva Thoren Business School?

Det här är en seriös skola med högt tempo och man lär sig mycket. Vi jobbar med riktiga case och har bland annat debattävlingar som motiverar oss. Dessutom håller vi ofta redovisningar och det gör att vi blir mindre rätta för att prata inför stora grupper.  Det känns som att man är på ett kontor och alla är snyggt klädda. Lärarna är väldigt engagerade och ibland äter vi lunch med dem och snackar om allt möjligt. Det blir mycket skratt. Här får man verkligen viljan att våga utvecklas.

Vad har ni för framtidsdrömmar?

My: Jag vill hålla på med Event/PR. Så småningom vill jag starta ett eget företag tror jag. Idag jobbar jag redan extra inom eventbranschen och det är superkul.

Julia: Först trodde jag att jag ville bli jurist, men jag kanske har ändrat mig. Det är mycket som intresserar mig