Thoren Sports Academy (TSA) – Satsa på dina studier och idrotta på dina villkor

På Thoren Business School Umeå erbjuder vi nu en möjlighet för dig om vill kombinera ditt idrottsutövande och samtidigt få en förstklassig gymnasieutbildning.

Thoren Sports Academy gör det möjligt för dig att träna på dagtid, åka på tävlingar och få rätt stöd och coachning – allt som behövs för att du ska nå framgång, både i skolan och i din sport.

Läs mer på: www.thorensportsacademy.se

Innebandy på TBS Umeå i samarbete med Team ThorenGruppen SK

Ansvarig för innebandyundervisningen kommer Tomas Hugosson-Wallgren (tidigare elittränare för IKSU, Team ThorenGruppen samt massor av år som distriktslagskapten för Västerbotten) att vara tillsammans med representanter från Team ThorengGruppen SK elitlag.

Team ThorenGruppen startade sin innebandyresa 2005 och har erfarenhet från Svenska Superligan där laget spelat i under två säsonger. 2021 planerar föreningen att flytta över all innebandyverksamhet till den då splitternya multihallen som ska byggas på Noliaområdet.

Vem kan söka?

Vi söker dig som är intresserad av att kombinera förstklassiga gymnasiestudier med tre extra träningspass på dagtid.

Innebandyundervisningen kommer att bedrivas med individen i fokus och fungera som ett utmärkt komplement till klubblagsträningar, oavsett föreningstillhörighet och innebandybakgrund.

Varför välja oss?

Vi erbjuder en modern idrottsutbildning med läroplanen som bas. Utbildningen kommer att bedrivas av kunniga lärare/instruktörer. Här är alla med innebandybakgrund välkomna, inga uttagningar kommer ske. Under gymnasieåren kommer du även att få känna på vilken fin väg idrotten är in till arbetslivet. Efter utbildning kommer eleven att ha fått ett brett nätverk av människor både i och utanför idrotten, men även en kunskap i hur man kan arbeta inom idrottslivet.

För dig som vill veta mer?

Välkommen till vårt Öppet hus lördag 24/11, kl 11.00-13.00 på Thoren Business School, Järnvägsallén 24. Där du kan få mer information, träffa personal och se dig runt på skolan.

Har du frågor kan du kontakta Tomas Hugosson-Wallgren, 010-331 09 10, mail: tomas.hugosson@thorengruppen.se

Klicka här för att läsa mer om skolan.

Gör så här

Ansök via formuläret här bredvid och vi kommer att ta kontakt med dig. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Tomas Hugosson-Wallgren, 010-331 09 10, mail:
tomas.hugosson@thorengruppen.se

Fyll i formuläret och skicka in

Fullständigt namn (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)