ThorenGruppen AB tecknar nytt samarbetsavtal med hockeygymnasiet och Sundsvall Hockey

loggasundsvalltbstg

[ingress]Sundsvalls Hockey och ThorenGruppen AB har tecknat ett nytt avtal för hockeygymnasiet i Sundsvall de tre kommande åren.[/ingress]

Sundsvall Hockey har i dagsläget 50 gymnasieelever och från och med 1 januari 2015 kommer verksamheten att successivt fasas över till utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB och Thoren Business School Sundsvall.

Sundsvalls Hockey är en stabil och välskött förening med bra och bred bas i sin verksamhet och har liksom vi höga ambitioner. Genom det här samarbetet kommer vi erbjuda hockeyeleverna en bra utbildning i alla delar, säger Tommy Lerstrand, rektor på TBS Sundsvall.

Sundsvalls Hockeys långsiktiga målsättning är att ta steget tillbaka till allsvenskan och klubben har också ett J20- och J18-lag i Elit Norra som är direkt kopplade mot hockeygymnasiet, 46 av nuvarande 50 elever är från Sundsvalls kommun.

Vi är väldigt glada över att vi hittat ett samarbete med ThorenGruppen och skolan här i Sundsvall de kommande åren vilket borgar för en långsiktig och seriös satsning på vårt gemensamma hockeygymnasium, säger Magnus Holmvall, klubbchef, Sundsvall Hockey.

_YS_0015

Upplysningar och frågor:
Magnus Holmvall, klubbchef, Sundsvall Hockey 070-311 19 22
Tommy Lerstrand, rektor, Thoren Business School 070-510 22 11

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 1 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, för- och grundskolor och vuxenutbildning från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder.