Thoren Business School Växjö välkomnar dig till digitalt öppet hus

Är du nyfiken på Thoren Business School, men inte riktigt bestämt dig? Upptäck skolan och få svar på alla frågor hemifrån. Häng med på digitalt öppet hus på Instagram.

Det kan vara svårt att veta vilket gymnasium som passar en bäst och kanske undrar du var du kan få de bästa karriärmöjligheterna. Till hösten öppnar Thoren Business School i Växjö där framtidens stjärnor inom näringslivet kommer utbildas – och nu finns en chans för dig att lära dig mer om skolan.

På grund av den rådande situationen med covid-19 är det inte möjligt att i år hålla ett fysiskt öppet hus. Men Thoren Business School Växjö jobbar alltid innovativt och lösningsorienterat för att göra det bästa av situationen. Istället bjuder skolan in till digitalt öppet hus på Instagram.

Den 6 maj mellan klockan 17:00 och 18:00 kommer tittarna få en glimt av skolan och möjlighet att få svar på frågor och funderingar.

– Under rådande omständigheter gäller det att anpassa sig och det gör vi fullt ut. Vi ser fram emot att träffa alla nya ansikten digitalt istället, säger kommunikatör Gustaf Hjelmqvist.

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.