Thoren Business School Växjö samarbetar med Salty Communication

När Thoren Business School öppnar i Växjö hösten 2020 kommer skolan redan ha flera samarbeten med lokala företag och aktörer på gång. Ett av de första samarbetena är med Salty Communication, en nystartad digital marknadsbyrå som hjälper företagare med deras marknadsföring och reklam genom bland annat sociala medier.

Thoren Business School Växjö har stora planer inför skolstarten. Här ska eleverna lära sig nära verkligheten och tillsammans med företag och organisationer.

– Många företag och entreprenörer vill vara med på vår resa och ett tätt samarbete mellan Thoren och näringslivet. Vi jobbar stenhårt i Case – riktiga uppdrag från företag vilket gör det extremt viktigt att skapa samarbeten med lokala företag, säger Gustaf Hjelmqvist, marknadskommunikatör på Thoren Business School Växjö.

Först ut att börja samarbeta med skolan är marknadsföringsföretaget Salty Communication. Evelina Göthberg på företaget blev glad när hon kontaktades om ett samarbete.

– Det ska bli extremt spännande att jobba med Thoren Business School, just för att de jobbar mycket som oss. Vi ser att vi kan få en bredare syn på våra projekt och problem med hjälp av eleverna på skolan i eventuella case, säger Evelina.