Thoren Business School Västerås gör succé på årets regionala UF-mässa

Det bara haglade priser över TBS Västerås på årets regionala UF-mässa – skolan noterades för hela tio pallplatser!

Thoren Business School är vana att ha framgångar på UF-galor – både regionalt och nationellt. Redan före jul konstaterades att TBS i Västerås var Västmanlands största UF-skola då hela 172 elever var anslutna till Ung Företagsamhet i Västmanland.

Nu har det visat sig att TBS i Västerås inte bara har kvantitet utan även kvalitet. Årets elevkull har nämligen visat sig vara full av drivna, engagerade och talangfulla entreprenörer. För när den regionala UF-mässan hölls i Västmanland så bara haglade det in priser över TBS Västerås, som bland annat fick det prestigefyllda priset som Årets UF-Skola.

Här är alla pristagare från TBS Västerås under UF-mässan.

– 1:a pris Årets Reklamfilm, Inverted UF
– 3:e pris Årets Reklamfilm, Vestigo UF