Thoren Business School Umeå startar mentorskapsprogram

knappumea[ingress]I morgon startar Thoren Business School Umeå sitt mentorskapsprogram och först ut i programmet är en föreläsning av Carin Hansdotter-Bladh.[/ingress]

Mentorskapsprogrammet är ett samarbete TBS Umeå och UNOVO studentkonsulter på universitetet för att bygga broar mellan eleverna och skapa förebilder som kan dela med sig av erfarenheter och skapa relationer för att växa i sitt ledarskap.

– Det är ett unikt tillfälle för våra elever på TBS att få en djupare inblick i såväl universitetslivet som sin egen personliga utveckling, säger Peter Norstedt, ansvarig för mentorskapsprogrammet

Under sammanlagt fem träffar under höst- och vårterminen 2014/2015 kommer eleverna genom personliga möten samverka och utbyta erfarenheter i workshops i samband med seminarierna. På torsdag 27/11, kl.17.30 inleds programmet med en första föreläsning och först ut som inspirationsföreläsare är Carin Hansdotter Bladh, mera känd som ”Carin Coach”.

Hon kommer att hålla en inspirerande föreläsning kring ledar- och mentorskap. Hon har ett CV som innefattar många spännande projekt som; författare, konstnär, specialpedagog, föreläsare, coachexpert på ett flertal tidningar. Hansdotter-Bladh driver dessutom en av Sveriges mesta lästa bloggar.
Efter jul kommer följande teman att ingå i programmet:

* Januari – ledarskap
* Februari – högre studier