Thoren Business School Stockholm kammar hem två silver på UF-mässan i Stockholm!

Nu i veckan har det varit fullt ös på Älvsjömässan i Stockholm. Hela 600 UF-företag ställde ut när Ung Företagsamhet, Sveriges största organisation för unga entreprenörer, anordnade den stora mässan Våga Vara Egen 2014. Två silvermedaljer blev det till Thoren Business School Stockholms UF-företag i år! Grymt jobbat! Längst ner hittar ni bilder på alla våra företag som ställde ut.

Jag är så stolt över våra elever! De gör ett fantastiskt jobb! säger Linda Östensson, rektor på Thoren Business School Stockholm, med ett stort leende på läpparna. Clothes in Place UF, som drivs av Matilda Carlsson, Julia Junheim, Sara Jonsson och Sanne Skarp knep silvret i kategorin bästa webb. Tvåa i kategorin bästa affärsplan kom Ease Your Day UF som drivs av Farukh Imitov, August Josephson, Hanna Lindahl, Sandra Söderberg och Therese Tidesten.

Det är fantastiskt att ha vunnit priset! Vi måste vara det gladaste företaget här idag! Vår strategi var att hemsidan skulle vara enkel, snygg och att det ska vara lätt att beställa produkterna där. Vi har också lagt ut filmer som visar arbetet bakom för att engagera våra kunder, berättar tjejerna som driver Clothes in Place UF.

Eleverna som vann silver i kategorin bästa affärsplan berättar om sin strategi.

Vi delade upp arbetet så att alla var med och bidrog och skapade en affärsidé som stack ut. Tanken var att vårt företag inte bara ska göra kundernas vardag enklare genom våra produkter. Vi vill också bidra till att barn världen över får ett bättre liv. Därför skänker vi 10% av Ease Your Days intäkter till UNICEF.

Stort grattis!

Clothes in Place 1 Ease Your day

Mer om företagen kan du läsa här:

Clothes in Place UF: http://www.yourvismawebsite.com/clothes-in-place-uf
Ease Your Day UF: https://www.facebook.com/easeyourdayuf