Thoren Business School samarbetar med Jönköping Airport

Thoren Business School Jönköping inleder ännu ett spännande och viktigt samarbete. Tillsammans med Jönköping Airport blir eleverna aktiva i arbetet med framtidens hållbara resande.

Nu står det klart att Thoren Business School Jönköping landar sitt nästa samarbete med det expanderade Jönköping Airport.

Vd Rony Forsberg har nästa generations resenärer i åtanke under hela utvecklingsarbetet. Därför blir det perfekt att få in elevernas perspektiv och idéer.

Bland annat kommer eleverna arbeta tillsammans på olika case till flygplatsen. Något Rony Forsberg tycker är helt rätt.

– Jag tror extremt mycket på de unga i vårt samhälle och sättet de tänker på är viktigt för oss. Framför allt då det kommer till arbetet med nästa generations resenärer och hållbart resande, säger Forsberg.

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.