Thoren Business School Malmö inleder EU-projekt

Thoren Business School i Malmö har sökt och fått beviljat ett tvåårigt EU-projekt, Erasmus Mobility. Projektet ansvarar UHR (universitets- och högskolerådet) för och kommer först och främst gälla skolans medarbetare som i första hand kommer få åka i utbyte.

TBS Erasmus gäller i detta första steg för ökad kompetens hos personalen av till exempel pedagogik och didaktik; effektiv och roligare inlärning av språk för att öka kvaliteten i vår språkundervisning samt ökad kunskap om internationell och global samverkan ur ett utbildningsperspektiv

Varför har skolan ansökt? Thorengruppen har satt ett flerårigt mål att öka internationalisering och globalisering och detta blir ett av de större stegen för TBS Malmö bortsett från vårt samarbete med Monroe Collage som gör att du som student på TBS förmånligt kan plugga ett fjärde år i New York, The Big Apple.

Erik och Camilla kommer åka till Storbritannien, Margareta till Malta och Lotta till Frankrike. Vi önskar er en lärorik resa och ser fram emot ny inspiration till vårt nya läsår.