Thoren Business School Karlstad visar upp sina lokaler i ny video

I en video på Youtube får tittarna följa med bakom kulisserna i skolans lokaler på järnvägsgatan 4. Eftersom undervisningen just nu sker på distans syns inga elever i videon. Det blir istället ett bra tillfälle att ge tydlig bild av de moderna och rymliga ytorna.

Videon, som publicerades för några dagar sedan på YouTube, är en rundvandring där tittare får se klipp inifrån byggnaden.

– Det känns roligt att kunna presentera våra lokaler till allmänheten. Vi vill att tittarna ska få en större uppfattning om var undervisningen äger rum. Dessutom vill vi visa hur allt är utformat för bästa möjliga studiemiljö, säger kommunikatören Jasmine Engman, som guidar tittarna genom skolan.

Om Affärsgymnasiet

Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.