Thoren Business School Jönköping samarbetar med IKEA

Ikeas varuhuschef Miki Tabakovic och Thoren Business School Jönköpings rektor Jolanta Eriksson träffades och slöt ett grymt framtida samarbete.

Jolanta Eriksson, rektor Thoren Business School i Jönköping, träffade IKEAs varuhuschef, Miki Tabakovic, som berättade engagerande om sitt ledarskap och hans arbete med nya utmaningar som IKEA ställs inför varje dag.

Miki är en passionerad och oerhört pedagogisk ledare som, redan under första mötet, såg flera möjligheter till stora och små case som våra elever skulle kunna arbeta med – allt från hållbarhet, ledarskap till marknadsföring och företagskultur samt innovation och entreprenörskap.

– Det moderna ledarskapet handlar om mod, passion och kommunikation. Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med er, det låter jättekul, jag har många idéer för case som era elever kommer att kunna arbeta med, säger Miki om samarbetet.

Både Jolanta och Miki är även väldigt intresserade av personlig utveckling, vilket kommer säkert att leda till intressanta case även i detta område.