Thoren Business School Helsingborg tilldelas Årets näringslivsprojekt

Under Thoren Tillsammans tilldelades Thoren Business School Helsingborg det hedervärda priset Årets Näringslivsprojekt. Med sina tre projekt HGB Change, Kuben och arbetet med ensamkommande flyktingbarn har skolan bidragit till en positiv förändring i samhället.

Det blev jubel och applåder när TBS Helsingborg klev upp på scenen i Åre och tog emot priset som Årets Näringslivsprojekt. Skolan har under det senaste läsåret arbetat otroligt hårt med att vara en stöttepelare i samhället och eleverna har med sin kreativa vilja bidragit inom många områden.

– Vi har från dag ett haft en klar målbild om hur vi kan göra stor skillnad i Helsingborg. Vi har medvetet och succesivt arbetat med lokala företag, politiker och föreningar för att visa att vi vill göra saker på riktigt och vara med att bidra till utvecklingen, berättar biträdande rektor Jonas Nemeth.

– Vi känner oss hedrade och tackar med stor ödmjukhet för priset. Inför kommande läsår ska vi bygga vidare på vårt arbete och landa i ännu större case. Vi ska visa att TBS Helsingborg är den främsta skolan i Helsingborg och Skåne, säger Nemeth stolt.

Läs om de andra projekten här nedan

HGB Change

KUBEN