Thoren Business School Helsingborg gillar Ztory!

På Thoren Business School Helsingborg vill vi hitta olika sätt att öka våra elevers läslust. Därför erbjuder nu alla våra skolor Ztory.com som ger eleverna tillgång till nyheter och tidskrifter direkt i deras mobiler, läsplattor och datorer.
Vi träffade några elever och frågade hur de använder sig av Ztory.

Somaia Jebabli, Business Program, åk 3
Läser dagligen Aftonbladet för att jag vill hänga med i omvärlden. Även tidningar inom mat är dryck för att bli inspirerad till nya recept. Genom att läsa olika artiklar och texter kan man lära sig att skriva på ett mer formulerat sätt när det kommer till skolarbeten

Leila Kassem, Business Program åk 3
Jag läser inget specifikt utan jag läser lite av varje för jag tycker att det är en sån bra variation av tidsskrifter som jag verkligen har användning av i skolan som källor i de olika ämnena.

Donna Dinh, Management Program, åk 3
Jag läser bland annat SOLO eftersom jag är väldigt intresserad av mode och skönhet. Sen är det positivt att använda oss av detta i skolan för vårt ordförråd blir större och vi lär oss hur texter är uppbyggda.