Thoren Business School-elever blev Årets hantverkare

Thoren Business School jobbar stenhårt med Ung Företagsamhet, ett tillfälle för våra elever att testa sina affärsidéer ute i verkligen. Vi kan verkligen se resultat när våra grymma elever får tävla i olika tävlingar. Greeneyes UF från Helsingborg var de senaste att vinna och tog då hem titeln Årets hantverkare i de regionala mästerskapen.

Greeneyes UF jobbar för att minska matsvinnet genom att sälja olika sorters knäckebröd som är bakade på svinn från affärerna.

Här har vi Tilde Nilsson, Stina Lindman Nilsson, Tilda Lorentzon och Ellen Holmgren

Nu i veckan spelar företaget in sin presentationsfilm till Svenska Mästerskapen i UF, som i år hålls digitalt. Under SM i UF tävlar vinnarna i de regionala mästerskapen om att bli bäst i Sverige.

Vi håller tummarna att de kommer långt i tävlingen! Följ dem gärna på Instagram på @greeneyesuf.