TBS2Help – julevenemang i Örebro 3/12

[ingress]Snart är det dags för ett annorlunda julevenemang i Örebro! Elever som går i årskurs två på Commerce Program och nu läser kursen Projekt och företagande är de som står bakom detta tillsammans med hjälporganisationen Business2Help. Välkommen till Drottninggatan 13, lördag 3 december kl. 11-16![/ingress]

Mitt i julhandeln kan Örebroare och besökare i staden titta in hos oss där det kommer att finnas lotteri och fikaförsäljning, samt försäljning av kläder av det märke som också ägs av Business2Help.

Eleverna på TBS som arrangerar marknaden har själva kontaktat företag i regionen som skänkt pengar och priser för arrangemanget. Allt överskott kommer oavkortat att gå till Business2Helps hjälpcenter i Indien.

Lokala artister och band kommer att underhålla från scenen. Dessutom kommer årets UF-företag på skolan att finnas på plats och sälja sina produkter. Det är med andra ord också ett tillfälle att köpa unika julklappar!

Eleverna som står bakom arrangemanget började med att skriva en projektplan – och nu är det snart dags för den stora dagen. Även om du missar de affischer som satts upp eller de flyers som delas ut i Örebro – passa på att få en trivsam paus i julhandeln mitt i Örebro hos oss!

Varmt välkommen!