TBS Västerås inleder samarbete med here4U

Efter att eleverna på TBS Västerås hade varit på en intressant föreläsning med organisationen here4U inleddes ett samarbete mellan dessa. Organisationen arbetar bland annat med att få unga människor att känna sig trygga och sedda. TBS Västerås har som mål att utveckla here4Us arbete som redan har ett brett arbetsområde som innefattar b.la. rasism, kränkningar, mobbning med mera. Skolans önskemål är att here4U även ska jobba aktivt mot hög prestationsångest hos elever, detta kommer att vara den största uppgift i samarbetet mellan skolan och organisationen. Just nu kan elever anmäla sitt intresse för att bli here4Us representanter så att man senare kan sätta ihop en arbetsgrupp och påbörja samarbetet.