TBS på Gymnasiemässan i Uppsala

Årets Gymnasiemässa på Fyrishov hölls förra torsdagen, den 20 oktober, och Thoren Business Schools monter var helt klart en av de populäraste! Under dagen besökte niondeklassare från Uppsala med omnejd mässan, och på eftermiddagen och kvällen kom även många föräldrar. Totalt hade mässan ungefär 4000 besökare. I en hall fanns studie- och yrkesvägledare som gav information om alla program som finns att välja på, och de ungefär 30 skolorna fanns i en hall bredvid.

Många pålästa och engagerade niondeklassare som snart ska göra sitt gymnasieval besökte TBS monter. Där fick de träffa lärare och elever från skolans alla program som svarade på frågor och berättade om hur det är att gå på Thoren Business School Uppsala. Besökarna fick med sig goodiebags med bland annat TBS Magazine hem!