TBS Stockholm briljerade på UF-mässan

Årets UF-mässa är genomförd – över 10 000 besökare kom. I flera år har ung företagsamhet arrangerat mässor för UF-företagare, och i år stod vi från Thoren Business School Stockholm med många företag igen. Hårt slit, grymt sälj och många tävlingar avgjordes.

Doften av sälj och entreprenörskap kändes på långa vägar från Älvjsö pendelstation. UF-mässan med våra fantastiska UF-företag från Thoren Business School var igång. En mässhall fylld av våra kreativa elever med deras företag. Vart man än gick, såg man antingen eller hörde våra elevers röster som tog för sig. Att vi år efter år ställer upp med nästan 30 UF-företag och vinner priser inom kategorier som’’årets säljare’’, årets UF-företag’’ speglar verkligen Affärsgymnasiets tänk och lärande om företagande och business.