TBS saves the world

Fyra elever på Thoren Business School i Helsingborg har startat en kommitté på skolan med namnet TBS Saves The World. Deras mål är att öppna upp ögonen på folk för att de ska inse hur enkelt det egentligen är att stödja de som har det svårt runt om i världen.

”Cancer, en av tre drabbas, men alla berörs, Vi berörs”
–  är kommitténs slogan. Därför har de startat en insamling till förmån för Cancerfonden och dess forskning. Detta är gruppens första projekt och de planerar redan in fler, bland annat finns det förslag om ett fadderbarn.

För att stödja insamlingen kan du läsa mer genom att gå in på www.facebook.se/tbssavestheworld eller gå in på cancerfondens hemsida där du sedan söker på gruppens namn bland insamlingarna.

Du kan även redan nu bidra med 50 kr genom att SMS:a BESGRA 6836 och ditt namn till 72988.

Varenda krona gör skillnad.