TBS Örebro tog hem flera priser i årets regionala UF-mässa

Regional UF-mässa. Då blev Thoren Business School i Örebro en stor vinnare och fick med inte mindre än fem företag till stora UF-mässan i Stockholm senare i vår.
– Våra elever är fantastiska, säger läraren Göte Brunasso.

TBS i Örebro har en stark UF-tradition och ligger år efter år i framkant. När den regionala UF-mässan hölls 2019 så blev det nya framgångar för TBS.
PineCone UF blev Årets hållbara UF-företag, CoGo blev Årets tjänst, Irma Reinholdsson Årets säljare och Pinya UF fick pris som Bästa UF-företag. Dessutom fick Empty Seat UF flera andraplatser och fick också en plats till stora UF-mässan i Stockholm. Dessutom utsågs Tim Royson till Mässans nätverkare och blir därmed vinnare av en plats på UF-Alumni Weekend.
– Vi fick mängder av andraplatser också. Våra elever är fantastiska år efter år. De är helt enkelt väldigt duktiga på nätverkande, företagande, säljande och liknande, säger läraren Göte Brunasso.
Vad är förklaringen?
– Jag tror vårt treårstänk spelar in. UF är inte bara en kurs ett år utan vi pratar om UF från första skoldagen här. Det sätter en grund om hur man ska tänka och varför man gör det. När man sedan kommer till trean så är man väl förberedd. Dessutom har vi haft framgångar här år efter år vilket ger ringar på vattnet, framgångarna sporrar eleverna på skolan att bli ännu bättre, säger Göte Brunasso, stolt och glad lärare på Thoren Business School i Örebro.