TBS Örebro vinnare på SM i UF-företagande

Nyligen anordnades SM i UF-företagande på Stockholmsmässan i Älvsjö. Under 2 dagar deltog ca 200 st UF-företag från hela Sverige och TBS var självklart på plats och tog guld! Det var Flugfabriken UF från TBS Örebro som vann första priset för Bästa monter med motiveringen:

[quote style=”style1″ align=”none”] Det här företaget hade en tydlig koppling mellan produkten de sålde och hur montern var utformad. Den kunniga och engagerade personalen agerade aktivt i en trivsam miljö, där man dessutom hade utnyttjat monterytan på ett smart sätt. Här fick man se produkten växa fram hela vägen från ax till limpa – eller rättare sagt från återvunnet tyg till snitsig fluga.[/quote]

Flugfabriken drivs av Tarek, Fredrik, Rasmus, Georgios och David som går Management Program på Thoren Business School Örebro. Killarna handsyr flugor av hög kvalitet och deras produkter består enbart av återvunnet tyg. De tar emot tyger från olika håll och kanter, de har skapat flugor av både ett par jeans och en blommig hängmatta. Kreativt och stilrent!

På deras hemsida skriver de: ”Vi som naturvetare vet hur viktig miljön är för en hållbar utveckling och värnar därför om miljön även i vårt ungdoms företag. Vi från Flugfabriken är ett gäng estetiska, kreativa men samtidigt eftertänksamma ungdomar som vill visa sitt i modevärlden och samtidigt ha möjlighet att ge dig dansgolvets snyggaste fluga nästa fredag”

Stort grattis killar!