TBS Karlstad springer för hjärtsjuka barn

Hjärtebarnsloppet

Fredag 29 maj är ett datum att bocka in i almanackan. Då kommer Thoren Business School att utmana alla sina 250 elever att springa ett stadslopp på fem kilometer i Karlstad till förmån för hjärtsjuka barn.

Vi tror stenhårt på det här konceptet och vi brinner lite extra för den här frågan här på skolan då en i personalen har två hjärtsjuka barn, säger Selinda Östnor som är kommunikatör på TBS Karlstad.

Redan i fjol satsade skolan på det här konceptet och växlar nu upp rejält till vårens löparbegivenhet.

TBS Karlstad har redan bjudit in och utmanat de största och mest engagerade gymmen i Karlstad och redan fått träff av SATS som stöttat med 5 000 kronor. Gymägarna utmanar i sin tur sina medlemmar att springa loppet kostnadsfritt.

– Vi räknar iskallt med minst 4-5 andra stora gymmen hänger på och kanske några företagare som skänker 1 000 kronor och låter sina anställda springa denna fina eftermiddag i soliga Karlstad, berättar Östnor.