TBS Helsingborg engagerar sig helhjärtat

Thoren Business School Helsingborg engagerar sig helhjärtat i HBG Talks och SAK-mässan.

Den 7/10 är det Hbg Talks, näringslivsdagar i Helsingborg på Arenan. Elever från TBS Helsingborg har fått den stora äran att få ställa upp som värdar för evenemanget. Efterfrågan har varit stor och intern rekryteringsprocess äger därför rum på skolan just nu. Det stora intresset uppmärksammades i första fasen då listor hängdes upp för att se hur stort intresset var.

Sidvis av listor samlades in fyllda med engagerade elever som gärna ville ställa upp och hjälpa till. De fick sedan skriva ett tal  om varför just de vill vara värdar. Det är sen idag som ”The Grand Jury” från själva Hbg Talks besöker TBS för att eleverna kort och gott ska sälja in sig själva och övertyga juryn att just dem som ska medverka.

Samtidigt som Hbg Talks äger rum kommer även SAK-mässan pågå. Vi har då den stora äran att meddela att Thoren Business School kommer vara på plats även där! Vi kommer ha en monter som besökare kan besöka samtidigt som våra elever kommer engageras i mässan.

Uppföljning av TBS Helsingborgs engagemang i dessa spännande evenemang kommer…

HBG_TALKS_logo_payoff

sakmassa