TBS Helsingborg blir värdar för HBG Talks för andra året i rad!

Förra året var elever från Thoren Business School Helsingborg värdar för HBG Talks på Arenan. De stod i garderoben, administrerade besökarna, gav information och mycket mer. Det viktigaste av allt var att de levererade professionalitet, värdskap och service ända ut i fingerspetsarna. Detta har gjort att eleverna får möjlighet att få bidra även i årets upplaga av HBG Talks.

Våra åk 1 elever från alla tre program, Business Program, Management Program
och Communication Program är de som tar över och hade nyligen en kickoff där eventets representanter, Jan Magnusson och Marit Jensen från eventet informerade om uppgiften och hade en audition för intressenter. Vi tycker att det är otroligt roligt att se att så många elever är intresserade av denna möjlighet.

Vi frågade några elever om deras förhoppningar:

Adela: Det ska bli kul och är en stor möjlighet att lära sig mycket och få hjälpa folk i ett stort event som detta.

Arta: För att det är en bra erfarenhet som ser bra ut på mitt CV. Jag gillar att vara trevlig, glad och social och att testa på nya saker.

Ellen: Jag vill ha roligt! En bra upplevelse som även kan hjälpa mig att lära känna nya människor.

Petrus: Jag vill utvecklas och skaffa mer bra erfarenhet som jag kan använda mig av. Det är ett bra lärotillfälle där vi kommer ställas inför nya utmaningar för att gå utanför vår comfort-zone. Arbeta i team, utvecklas och samtidigt ha roligt!

Alexandra: Jag tycker det verkar intressant och jag vill utvecklas och lära mig nytt och se hur det fungerar. Det blir något att minnas, erfarenheter, som man alltid kommer ta med sig.