TBS-elever siktar mot framtiden

[ingress]Alla elever från Thoren Business School Umeå besökte Umeå universitet där de fick en inblick i hur det är att plugga vidare och vilka vägar som finns att gå.[/ingress]

Informationsdagen på Umeå universitet arrangeras för att ge gymnasieelever information om hur det är att studera på universitet och om vilka utbildningar som finns.
– Det är bra, dagen är en möjlighet att kolla runt och hitta det man vill. Jag har varit och lyssnat på information om juristprogrammet eftersom jag vill bli advokat, säger Annelie som går i årskurs 2 på Business Program.

Annelie med kompisarna Emelie, Sandra och Linda hade hunnit med en introduktionsföreläsning om universitetsstudier och Umeå som studentstad, och senare under dagen skulle de lyssna på information om utbildningar i medieproduktion, journalistik och pr.