Thoren Business School elev gör succé på nätet

Han plockade upp mobilen och började filma sig själv på en tyskalektion. Toni-Prince Tvrtkovic på Thoren Business School Stockholm gör nu dundersuccé på nätet. Hans Instagramkonto ”Språk för alla” har över 200 000 följare och över 300 000 visningar på Youtube. Nyligen uppmärksammades han i ett långt inslag i TV 4:s morgonsoffa och spelat in en hitlåt med Medina.

”Språk för alla” har onekligen blivit en rejäl energiboost och ”snackis” på nätet där TBS-eleven och hans väns Amir med sina imiterade klipp fått ett enormt genomslag.

Vardagshändelser dokumenteras på ett humoristiskt sätt där de imiterar olika kulturer som de försöka belysa i den traditionella svenska vardagen.

Nyligen fick Toni-Prince Tvrtkovic och hans kompis berätta om sin succé i TV 4:s Nyhetsmorgon. Som andraårs-elev på Business Program med inriktning mot marknadsföring var den ”tiden” värdefull.

– Det finns en anledning till att jag valde just marknadsföring. Jag ser det som att man vill sälja sin image och sitt varumärke, det är en del av en själv och det gäller att skapa en bild som stämmer och som folk dras till. Folk ska veta vilka vi är och att vi älskar att underhålla och detta måste vi marknadsföra på ett bra sätt, säger han och tillägger;

– Där får jag också nytta av min utbildning på Thoren Business School. Det jag lär mig om marknadsföring i skolan kommer jag få stor nytta av i framtiden.

”Språk för alla” har nästan blivit en sannsaga. Det började med att Toni-Prince plockade upp mobilen på en tyskalektion. Resten är som det heter historia.

– Jag hade tråkigt på en tyskalektion i nian och började filma mig själv när jag imiterade olika kulturer och skapade till en början bara ett internt Instagramkonto i klassen som succesivt växte sig större och större. Idag har vi nästan 200 00 följare. Jag tror att anledningen till att vi blivit så stora är för att vi varit oss själva från dag ett och vi har aldrig ändrat oss beroende på hur publiken ändrats. Allt vi gör, gör vi för att det är kul.

 

Klicka på länken nedan för att se hans medverkan i TV4 Nyhetsmorgon!

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/tr%C3%A4ffa-killarna-bakom-instagramsuccen-spr%C3%A5k-f%C3%B6r-alla-3228028