TBS eleven Molly fick en tidig studentpresent – vann stort stipendium

Examensdag väntar efter tre års studier på TBS Linköping. Men Molly Hjorth har redan fått en riktig studentpresent – Wiknings-Commissionens stipendium på 10 000 kronor.
– Det känns jättebra. Jag blev lite chockad när jag fick reda på det, säger Molly.

Molly Hjorth tar snart studenten från Handelsprogrammet på Thoren Business School i Linköping. När hon sedan kliver in i framtiden så gör hon det med en fin extraslant på kontot. Molly har nämligen fått motta Wiknings-Commissionens stipendium, som delas ut till en elev som utmärkt sig positivt under gymnasietiden.

– Det var skolan som hade nominerat mig och jag visste ingenting innan jag fick hem ett brev om att jag fått stipendiet. Det var på 10 000 kronor så det kändes nästan som ett skämt i början, berättar Molly om glädjebeskedet.

Hon har trivts väldigt bra under de tre åren på TBS.

– Det har varit fantastiskt. Jag har trivts jättebra alla tre år, säger Molly som sökt universitetsstudier till hösten – och om inte förr så kan ju då ju stipendiet från Wiknings-Commissionen komma väl till pass!

Fotnot: Wiknings-Commissionen är ett ordensliknande sällskap i Linköping, instiftat 1839 som en parodi på dåtidens högtidliga och hemliga ordensväsende. (Källa: Wikipedia).