TBS-elev bakom mycket uppskattad fotbollsturnering

tbskarlstadVictoria Blixt på Thoren Business School Karlstad kör för andra året i rad Skolmästarcupen för stadens nior. Förra året kammade Norrstrandskolan hem segern och nytt för i år är att skolor får anmäla två lag till denna mycket uppskattade kväll av fotboll och gemenskap.

Victoria drog igång en fotbollsturnering, Skolmästarcupen som en idé till hennes skolprojekt sista året på gymnasiet, men också för att ge stadens nior någonting att samlas kring.

– Jag gör det för att bli en bättre projektledare, men också för att det är en bra mötesplats för niorna, någonting som jag minns att det inte riktigt fanns när jag gick i 9:an.

Det är det första eventet i Karlstad som samlar elever i årskurs nio att tävla mellan skolor, och förra årets arrangemang skapade ett stort flöde på social medier eleverna emellan. Cupen hålls i Sundsta sporthall den 24 april kl. 18-23 och åtta lag får vara med. Först till kvarn-principen är det som gäller så var ute med anmälan i god tid.