TBS Örebro har besök från Tanzania

Hösten 2016 träffades lärare och rektorer från Thoren Business School Örebro och Kibaha Education Centre i Kibaha.  Huvudsyftet med projektet mellan skolorna var att utvecklas tillsammans inom entreprenörskap, speciellt med fokus på Ung Företagsamhet i både Sverige och Tanzania.

23 september 2017 åkte 12 elever och fyra lärare från TBS till Tanzania för att tillsammans med elever och lärare från Kibaha Education Centre utvecklas inom entreprenörskap och genom utbyten inom språk, kultur och entreprenörskap.

I mars var det dags för ”returträff” när Tanzania-eleverna fick – precis som våra elever – bokstavligt talat känna på kontrasterna mellan världsdelarna.

Bland annat fick de möjlighet att åka skridskor på Rynninge-viken, delta på den regionala UF-mässan samt genomföra att antal studiebesök.

Ta del av filmen på deras besök.