Succé för TBS på Gymnasiemässan i Malmö

[ingress]I förra veckan hölls gymnasiemässa i Malmö och Thoren Business School var självklart på plats. Under tre dagar kunde niondeklassare som snart ska göra sitt gymnasieval vandra runt bland alla Malmös gymnasieskolors montrar – och TBS monter var helt klart en av de populäraste![/ingress]

Niondeklassarna kunde träffa lärare och elever från Thoren Business School Malmö och få information om programmen, skolan och hur det är att gå gymnasiet på TBS. I montern fanns också en DJ – en elev från skolan – som höjde stämningen ytterligare med skön musik.

-Vi hade också en tävling med tre olika grenar där man kunde vinna en iPad, berättar Ida Skog och Claudia Brodlova som går åk 2 på Business Program.

-Det är jätteroligt att vara med på mässor, stämningen är helt otrolig, avslutar de.

Missade du oss på mässan? Välkommen på Öppet hus! Läs mer här!