STUDENTEXAMEN

På grund av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer studenten för Thoren Business School att fördelas på olika tidpunkter under torsdagen den 11 juni.

Studenterna kommer att springa ut klassvis i Museiparken på Sandgrundsudden som tidigare år och de kommer kunna tas emot av max två anhöriga per elev.

Dessutom kan alla som vill, följa utspringet via våra livesändningar på skolans sociala medier. Skolan kommer även fotografera utspringet. Dessa foton kommer sedan elever och anhöriga kunna ta del av och ladda ner själva.

Klicka här för att komma till vårt konto på Instagram.

Till närstående

Ankomst till Museiparken tidigast 30 minuter innan utspring. Då parken är inhägnad så kommer insläpp av er anhöriga ske via cykelvägen närmast museets stora entré. Där möts du upp av personal från skolan som anvisar en förutbestämd plats åt dig/er. Det är viktigt att alla håller sina platser. När er student sedan hittat er och ni har tagit bilder så vill vi att ni avlägsnar er så snabbt som möjligt för att ge plats åt nästa klass. Utgång sker då åt motsatt håll mot älven, för att det inte ska bli för många möten. Kom ihåg att hålla avstånd så att vi kan ge studenterna den bästa student utifrån de förutsättningar som vi nu har.

Utspringstider

Grattis till BP17a som vunnit poängjakten i år och de fick självklart välja utspringstid.

COP 17                    kl 10.00

BP 17a                     kl 11.15

BP 17b                     kl 12.30

CMP 17/MP 17       kl 13.45

Klicka här för mer information.