Studenten på TBS Sundsvall räddades av restaurangbesök

Sedan den 17 mars har Sveriges gymnasieelever haft distansundervisning. Det var därför oklart hur det skulle gå med studenten och om det skulle vara möjligt för eleverna att återse varandra innan de går vidare mot jobb och studier. Men tack vare skolans lösning kunde studenterna fira tillsammans.

Studenten är en stor dag i mångas liv. Det var därför viktigt för Thoren Business School Sundsvall att hitta en lösning för studenterna. Dagen firades på en restaurang, där säkerhetsåtgärder gjorde möjligt för elever och lärare att se tillbaka på gymnasietiden.

– Det var viktigt för oss att eleverna kunde få fira sin student efter att ha jobbat hårt i tre år, säger Jon Backlund, rektor för Thoren Business School Sundsvall.

– Dialogen med studentkommittén har varit prio 1 för oss. På så sätt har vi kunnat jobba tillsammans för bästa möjliga lösning. Nu vill vi säga ett stort grattis till våra studenter och önskar dem all lycka till i framtiden, avslutar han.