Stina från TBS nominerad till årets unga löfte på Guldstegen 2019

Stina Forslund läser första året på Business Program vid Thoren Business School i Sundsvall och hon har tillsammans med hennes vänner Lisa Svedin och Wilma Frengen blivit nominerade till årets unga löfte på Guldstegen 2019.

Det var inför förra sommaren som Stina och hennes kompisar kände att någonting saknades ute vid Åstön utanför Timrå. Det hade snackats lite bland befolkningen om att ett sommarcafé hade varit trevligt för att locka dit fler besökare. Stina och hennes vänner bestämde sig för att testa det här med entreprenörskap och drog igång verksamheten.

Efter en lyckad tid som entreprenör fick Stina för ett par veckor sen ett väldigt spännande samtal. De var nominerade till Guldstegen 2019 som årets unga löfte.
– De ringde mig och berättade att vi var nominerade tillsammans med två andra företag. Det kändes superkul, verkligen! Det var lite oväntat och kom plötsligt, men det är så klart jätteroligt att vårt arbete med caféet har uppmärksammats positivt.

På frågan om de kommer fortsätta med sommarcaféet svarar Stina,
– För mig är det ett avslutat kapitel, jag vill prova något nytt. Mina vänner kommer eventuellt hålla igång verksamheten en sommar till men jag känner mig redo för nya utmaningar.

Men det här med entreprenörskap, det är något ekonomieleven kommer vilja fortsätta med,
– Jag skulle vilja driva eget företag i framtiden. Att få vara sin egen chef tycker jag verkligen känns spännande. Exakt inom vilket område jag vill verka vet jag inte, men troligen något inom ekonomi.