Spännande case med Adecco

[ingress]Eleverna på Thoren Business School Umeå arbetar just nu med ett case tillsammans med världens största rekryterings- och bemanningsföretag Adecco.[/ingress]

Eleverna jobbar med att bli mer engagerade i den sociala kompetensen och får en inblick i hur det är att vara ledare ute i arbetslivet. De får även varje år chansen att tävla om att vara chef hos Adecco under en veckas tid. Arbetet kring detta är något som pågår fortlöpande under hela läsåret med olika moment i kurser som Personaladministration, Företagsekonomi 2, Privatjuridik samt Organisation och ledarskap.

Urvalsprocessen delas in i två skolinterna moment samt ett moment med Adecco där eleverna deltar i en rekryteringsprocess. Genom detta får eleverna mer erfarenhet av arbetslivet och personalrekrytering samt hur det är att leda och organisera i ett företag.