Snart kan du tävla i Ung Företagsamhet

På Thoren Business School är UF (Ung Företagsamhet) en viktig del av utbildningen. Det är en chans för eleverna att få testa sin kunskap utanför ett skolsammanhang, få träna på att samarbeta och testa sina idéer i verkligheten. En del UF-företag utvecklas även vidare efter UF och når framgång som riktiga företag.

För många som är med i UF är mässorna det absolut roligaste – då kan eleverna öva på att sälja till kunder och nätverka med hundratals andra unga med ett intresse för entreprenörskap. Det finns dessutom chanser till att vinna prestigefyllda priser och att gå vidare till SM i entreprenörskap.

Nu kan du se filmen från SM i UF 2019! Kanske är det du som står där i framtiden?

Och du som redan nu har ett UF-företag – glöm inte att anmäla dig och ditt företag till tävlingar! Datum och mer information hittar ni på www.ungforetagsamhet.se eller så kan du prata med din UF-lärare. Ett stort lycka till alla som ska tävla i Ung Företagsamhet i år!