Skolmästarcupen FUTSAL 2015 – TBS Karlstad

tbskarlstad

För andra året i rad arrangerade Thoren Business School Karlstad Skolmästarcupen i FUTSAL för årskurs åttor och nior i Sundstas Sporthall.

Fredagskvällen kickades igång vid 18 tiden och skolorna som möttes i år var Mariebergskolan, Norrstrandskolan, Rudskolan samt Frödingskolan. Sannerudskolan i Kil uteblev med kort varsel på grund av sjukdom och var ju ett starkt konkurrerande lag med sin andra placering från året innan.

Förra årets mästerskapstitel vanns av Norrstrandskolan och grabbarna inledde matchen mot Fröding med en vinst. Inom kort kunde Norrstrandskolan däremot konstatera att motståndet blev alltför hårt men lyckades knipa tredjeplatsen genom att vinna ett spännande avgörande på straffar.Rudskolan som var ytterst målinriktade redaktionehade ett hett temperament både ute på plan och bland läktarna men höll tyvärr inte hela vägen och slutade på en hedervärd fjärde plats.

Mariebergskolan hade det lag som tidigt visade på mest stabilitet och vann en klar seger med 4 -0 mot Frödingskolan som därmed knep andra placeringen för detta år.

-Detta var lyckat, säger Victoria Blixt som är Projektledare för eventet.

-Riktigt kul att så många kommer fram spontant efter matcherna och säger att detta behövs i Karlstad! En cup där skolorna får möta varandra. Vi har redan nu fått förfrågning om att arrangera något liknande fast i Innebandy! Det vore ju grymt, fortsätter Victoria.

-Men det får någon annan Thoren elev axla, säger Victoria med ett leende. Jag tar studenten om någon månad och är grymt stolt över att få ha varit Projektledare för denna cup för andra året i rad.

Årets Skolmästarcup i FUTSAL och dess hedervärda pokal lämnas nu över från NORRSTRAND MARIEBERGSKOLAN 2015!

Samtliga skolor kommer inom kort att få besök av representanter från Thoren Business School där de får diplom samt sitt gruppfoto levererat till skolan.