Schemabrytande dodgeballturnering

[ingress]Rappa handleder och tuffa matcher väntar eleverna på Thoren Business School Malmö den 15 december. Den efterlängtade dodgeballturneringen kommer anordnas igen för 2:a gången. Ett fantastiskt första pris och evig ära väntar vinnarlaget.[/ingress]

Managementeleverna i årskurs tre arrangerar turneringen och de har haft mycket att förbereda. De hoppas främst på att den blir bra och välorganiserad. Vi har pratat med Malak och Lara som är två av de elever som anordnar dodgeballeventet.dodgeball

– Vår klass är uppdelad i tre grupper med olika ansvarsområden. Vi som har hand om information och kommunikation har bl.a. skapat affischer och meddelat elever på olika forum om turneringen. Det är också väldigt roligt att organisera den då man lär sig mycket samtidigt.

I turneringen tävlar årskurs ett och två var för sig, och några av lärarna är också med i tävlingen. En bra chans för både elever och lärare att samarbeta tillsammans, vilket också är en av anledningarna till att Lara och Malak tycker dodgeball är så roligt.

– Alla kan vara med och spela dodgeball! Det är en enkel sport som ändå är rolig och gör att man känner en kompisanda när alla samarbetar. Sen får du också vara med och spela fast du blivit träffad och ”åkt ut”.

För att turneringen ska kunna hållas har skolan ändrat sitt schema och det visar på det stora engagemanget som finns för turneringen. Förväntningarna är höga och en av de mest spännande matcherna kommer att vara mellan vinnarlagen i årskurs ett och två. Gå och titta ifall ni har tid, för ni vill inte missa när dodgeballhistoria skrivs på TBS Malmö.