Rektorerna på Thoren Business School Malmö har ordet

malmo ny bild

Joakim Olefeldt, rektor

Hur tycker du terminen har varit?

– Den har varit spännande med nya möten. Jag har lärt känna många nya elever med fantastiska egenskaper. Mitt rum är väldigt välbesökt, givetvis ibland av negativa anledningar men merparten positiva med hungriga elever som har flera goda idéer och tankar gällande skolan.

Vad ska du göra under jullovet?

– Jag ska bara ta det lugnt och vara ledig med min familj.

Vad har du önskat dig i julklapp?

– En lugn och fridfull jul med min familj och att alla är friska.

Vad är godast på julbordet?

– Hmm, svårt men brunkålen är bäst!

Vilken är genom tidernas bästa julkalender?

– Det var en svår fråga eftersom jag tycker om julkalendrar. Men eftersom jag är född på 70-talet så hänvisar jag dit och säger Trolltider och Alberts & Herberts julkalender. Det går inte att bara välja en.

  

Matilda Ivansson, bitr. rektor

Hur tycker du terminen har varit?

– Det har varit en intensiv höst med en hel del spännande möten med elever och ny personal. Vi har även haft ett gäng intressanta case.

Vad ska du göra under jullovet?

– Vila och ta det lugnt.

Vad har du önskat dig i julklapp?

– En ny dator skulle jag verkligen behöva!

Vad är godast på julbordet?

– Jag älskar risgrynsgröten!

Vilken är genom tidernas bästa julkalender?

– Definitivt Sunes jul, utan tvekan!